Call of Duty Advanced Warfare – i3 4150 – 8GB RAM – GTX 750 ti – 1080p

Call Of Duty: Advanced Warfare

Recorded with shadowplay, with 4GB of RAM isn’t playable (at least on my pc). I recommend you to enable shader preload (it can be loaded after cinematics, but makes loading times longer), this option makes the game way more stable with the framerate, if you don’t want longer loading times enable the preload during cinematics (this might cause hitching during cinematics, which are the loading screens)

Intel Core i3 4150 3.5 GHz
8GB RAM DDr3 1600MHz (2x4GB Dual Channel)
MSI Nvidia Geforce GTX 750 ti Twin Frozr OC 2GB
Windows 8.1 Pro x64
AsRock H81M-DGS

Thanks For Watching!
Subscribe for more gameplays!

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to and affiliated sites.

20 thoughts on “Call of Duty Advanced Warfare – i3 4150 – 8GB RAM – GTX 750 ti – 1080p

  1. sir moments ago i brought a pc i5 3rd gen with gtx 960 4gb and 4 gb ram but the game is still laging is it the effect of less ram because after turning game off i got a messege saying that restart the program to learn much about memory leaks

  2. I think I just found a huge area where COD games lack which would be so easy to fix. When the characters see their comrades die they don't even seem to care AT ALL. And why would the player care about the characters if they don't even care about them? Right at the beginning they look up and see the mothership get blown up. I bet there are tons of people in there. Nobody even reacts.

  3. I am having issues with the fps most of the time it is BUTTERY smooth but after like an hour or so sometimes it lags like f*ck! like I have not seen how much exact fps I get (it should be 40-50 fps) but it drops from 40-50 fps to 3 fps (not exactly but you know…. it lags like f*ck) and it goes on for like 3 minutes or so. before this I had worse fps than this and I found out that it showed on 1920×1080 in game but in the config file it was set to F*CKING 4K then I changed it from the config file and it was little better.

    my pc specs-

    gigabyte windforce gtx 750ti 4gb GDDR5 OC

    AMD Fx-6300 six core edition 3.50Ghz

    HyperX Fury 8gb DDR3 (1×8)

    Help would be appreciated C:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *